10 de des. 2014

Espirals amb rovellons i tomatetes


Una safata de xampinyons i una de tomates mini a la nevera són una bona solució per preparar un plat de pasta amb pocs minuts.   


Ingredients (2 persones):

  • 180 grs espirals o la pasta que preferiu
  • 1 grapat de bolets o xampinyons (en aquesta ocasió hem utilitzar rovelló)
  • 1 grapat de tomates de la pera mini
  • Fulles d'alfàbrega (si no en teniu de fresca la podeu usar seca)
  • Sal
  • Oli


Elaboració:

Talleu els bolets a trossos i salteu-los en una paella amb una mica d'oli. Quan estiguin daurats, afegiu les tomatetes partides per la meitat, doneu unes voltes i afegiu les fulles d'alfàbrega.

Afegiu els espirals de pasta bullits i escorreguts. Salteu tots els ingredients durant 1 o 2 minuts i emplateu. Acabeu amb un rajolinet d'oli d'oliva verge.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada