30 de des. 2013

Llagostins de Sant Carles de la Ràpita al conyac


Els llagostins de Sant Carles de la Ràpita no requereixen molta preparació, bullits, fregits o a la planxa són sempre exquisits, però en aquesta ocasió els hem preparat flambejats amb conyac. Us expliquem com.

Ingredients:

  • Llagostins de Sant Carles de la Ràpita
  • All
  • Conyac
  • Oli
  • Sal


Elaboració:
Poseu una paella al foc amb oli d'oliva. Trinxeu els alls i poseu-los a la paella i tot seguit afegiu els llagostins. Deixeu que es facin un minut i doneu-los la volta. Deixeu-los un minut més i afegiu el conyac, flambegeu i deixeu coure fins que s'embegui tot l'alcohol. Serviu calents.


  • .

2 comentaris:

  1. Caram, quina bona pinta Núria!! Si es tracta de llagostins, els de Sant Carles de la Ràpida! Si es tracta de gambes, em quedo amb les del meu poble, Palamós... he he he. Bon any nou!

    ResponElimina