3 d’oct. 2013

Patates de Prades farcides de rovellons i albergínies


A la recepta anterior, la dels canelons farcits de rovellons i albergínies, us explicavem que aprofitaríem la farsa que ens havia sobrat per preparar unes patates de Prades farcides. Com podeu comprovar, li hem tret molt de profit als rovellons que vam comprar dissabte al mercat.

Si voleu preparar aquesta recepta i no teniu rovellons, podeu utilitzar xampinyons o qualsevol altre ingredient que us vingui de gust. Nosaltres hem utilitat patates de Prades, de la varietat kenebec, perquè tenen més consistència.

Ingredients per a 2 persones:


Elaboració:
Netegeu bé les patates, us podeu ajudar d'un raspallet. Bulliu-les senceres i amb pell. Deixeu que refreden una mica. Partiu-les per la meitat, buideu-les amb l'ajuda d'una cullera, vigilant que no es trenquin. Poseu les patates en un plat o bol i feu-ne puré. A mi m'agrada aixafar-les amb una forquilla o també fer-lo al morter. 
Saleu i pebreu la patata, afegiu el farcit que ens havia sobrat i barregeu bé.

Amb aquest farcit ompliu les patates. Cobriu-les amb una mica de tomàquet fregit i poseu al damunt una mica de formatge ratllat. En aquesta ocasió hem utilitzat mozarella.

Poseu al forn calent a 170º durant uns 5 minuts i després gratineu durant un parell de minuts.

Acompanyeu d'un assortit d'enciams.


  • .

4 comentaris:

  1. Quina bona pinta!! I ha de ser boníssima, la patata amb aquest farcit de rovellons...! Bon cap de setmana!

    ResponElimina
  2. Quina recepta més bona, segur que estava molt bo!

    ResponElimina