Li hem agafat gustet a fer l'aperitiu, cada diumenge un de diferent, perquè hi ha tantes possibilitats, només cal obrir la nevera i anar provant. Nosaltres us deixem algunes propostes.
Ingredients:
- Carbassó
- Pernil salat
- Farina
- Ou
Elaboració:
Netegeu bé i peleu només un costat del carbassó. Talleu-lo en penques primes de la mateixa mida (en número parell).
Repartiu la meitat de les penques damunt de la taula i poseu damunt de cadascun un tallet de pernil de la mateixa mida. Cobriu amb l'altra penca i amb compte que no es desmunti (podeu enganxar-ho amb escuradents), passeu per farina i després per ou batut.
Poseu una paella al foc amb oli d'oliva i quan sigui calent, fregiu els carbassons farcits.
Un cop fregits, escorreu damunt de paper absorvent i ja els teniu a punt.
Nosaltres els hem acompanyat d'un rapitenc ben fresquet (vermut amb sifó).
Trobo que són uns "llibrets" d'allò més originals! Els provaré de fer! Una abraçada!
ResponElimina