30 de juny 2013

Calamarsets de Sant Carles de la Ràpita amb all i julivert


El dissabte vam anar al Mercat d'Amposta amb la intenció de comprar uns calamars per preparar-los a la romana, però els que tenia la nostra peixatera eren de mida petita. Van ser un excel·lent aperitiu acompanyats d'un rapitenc (vermut amb sifó).

Ingredients:
  • Calamarsets
  • All
  • Julivert
  • Oli d'oliva
  • Flor de sal del Delta de l'Ebre


Elaboració:
Poseu una planxa al foc i quan sigui ben calenta, poseu els calamars. No cal fer-los gaire, aquests eren de mida petita i molt tendres.
Prepareu una picada d'all i julivert i tireu-ne un parell de culleradetes per damunt de cada calamarsets. Acabeu amb una mica de flor de sal.


3 comentaris:

  1. Mmmmmm.....boníssims!!! Només de veure'ls em ve el seu gust......
    T'enllaço al meu blog!!!!!
    Salut i petons!!
    Olga

    ResponElimina
  2. Aquests calamarsets tenen una pinta irresistible!

    ResponElimina