Ingredients per a 2 persones:
- 1 lluç d'uns 750grs
- 2 patates
- 1 tomàquet madur
- 1 o 2 grans d'all
- Pebre roig picant
Elaboració:
Feu que el peixater us netegi el lluç i us l'obri pel mig com podeu veure a la imatge.
Talleu a rondaxes primes unes patates i les fregiu en una paella amb oli d'oliva. Quan les patates estiguin quasi cuites, poseu-les en una safata per anar al forn. Talleu el tomàquet a rodanxes ben primes i el repartiu pel damunt de les patates.
A sobre i poseu el lluç. Talleu les dos dents d'all i les repartiu per damunt del peix. Espolseu amb una mica de pebre roig picant (si no us agrada el picant el poseu dolç). Tireu un parell de cullerades de l'oli que us ha sobrat de fregir les patates.
Poseu a coure al forn a 200º entre 10 i 15 minuts, dependrà del gruix del peix i de si us agrada més o menys cuit.
Serviu amb les patates al fons del plat i el lluç al damunt.
Jo faig com molts nens: el peix no m'entusiasma...però servit així, no em podria resistir a fer un bon paper!!! Una abraçada!
ResponEliminaGran plat!
ResponEliminaMe n'alegro Ivette que hagis fet el plat. Bon any i molta cuina!
ResponElimina