1 de nov. 2012

Pollastre amb samfaina



Com podreu veure, aquesta recepta necessita de pocs ingredients. Ràpida i senzilla.
Un consell molt important: tingueu preparada una barreta de pa ben cruixent per sucar la salsa.

Ingredients:
  • 1 pollastre tallat a trossos
  • 1 pot de samfaina
  • Oli, sal i pebre



Elaboració:
Salpebreu el pollastre i enrossiu-lo en una cassola amb una mica d'oli d'oliva. Coleu l'oli (si no traiem aquest oli ens quedaria la salsa molt oliosa. També podeu utilitzar una cassola neta on posareu el pollastre sense gens d'oli).
Afegiu el pot de samfaina* i 1/2 gotet d'aigua. Rectifiqueu de sal i deixeu coure a foc lent aproximadament uns 30 minuts. 
Aquest plat millora d'un dia per a l'altre. 

El conill amb samfaina es fa exactament de la mateixa manera.

*Si no teniu conserva de samfaina, la podeu preparar mentres enrossiu el pollastre. 
Talleu a trossets petits un pebrot (ho podeu fer amb pebrot verd o roig, va a gustos), una ceba, una albergínia i un carbassó. Ho fregiu tot en una paella amb una mica d'oli i quan agafi una mica de color li afegiu el tomàquet triturat. Ho deixeu coure a foc lent fins que estigui el tomàquet cuit.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada