17 de set. 2012

Arròs amb verdures i pit de pollastre



Un arròs ràpid de preparar amb ingredients de l'hort: primentó roig i verd, carlota, ceba, carbassó, tomata, all i julivert. Les carxofes són en conserva, preparades a l'hivern, quan n'és la temporada i n'hi ha més. 
Utilitzo una mica de pit de pollastre tallat a daus petits perquè a l'hora d'enrossir-los es fa més ràpid. Un cop el pollastre sofregit, es van afegint les verdures, primer la ceba, seguida dels primentons, la carlota, el carbassó, l'all i el julivert i el tomàquet.
Quan el sofregit està ben fet, s'afegeix l'arròs i després de donar-li unes voltes, s'afegeix el brou (un brou lleuger, de pollastre i verdures). Una mica de safrà per donar-li color i deixar coure fins que l'arròs estigui al punt. Uns deu minuts abans de tancar el foc, cal afegir les carxofes, que ja estan una mica cuites.
Les quantitats de les imatges són per a dues persones.

Una amanida o si heu fet molta quantitat d'arròs, un mica de fruita de postres completaran el dinar. 

Bon profit!












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada