Avui m'ha vingut de gust menjar pasta i he pensat en aquesta manera de preparar-la. Si us agrada la pasta feta amb tinta de sípia, proveu a preparar-la amb uns quants musclos, amb un sofregidet de tomàquet, all i julivert.
Ingredients (per a dos persones):
- 200 grs de pasta (qualsevol pasta serveix, però la de tinta de sípia és més saborosa per a aquesta recepta)
- 800 grs de musclo (amb closca)
- 5 dents d'all
- 2 tomàquets
- Julivert
- Oli, sal i pebre
- Una punteta de pesteta (opcional)
Elaboració:
Poseu una cassola al foc amb una mica d'oli, poseu 3 grans d'all i quan comencin a daurar-se, poseu els musclos i tapeu. Es couran amb el mateix vapor. Aparteu les closques i reserveu els musclos. Feu el mateix amb el brou de la cocció (passeu-lo per un colador).
Poseu una olla a bullir amb aigua per coure la pasta. La que he utilitzat en aquesta recepta necessita 6 minuts de cocció.
Trinxeu el julivert, els alls i el tomàquet. Poseu una paella al foc amb una mica d'oli i poseu l'all, una mica de julivert i la punta d'una pesteta. Quan els alls agafin color, poseu el tomàquet i sofregiu. Poseu els musclos i una mica del seu brou. Rectifiqueu de sal i poseu-li una mica de pebre.
Incorporeu a la paella la pasta al dente i doneu-li un parell de voltes per a que es mesclen tots els ingredients. Si fa falta, podeu afegir una mica més del brou.
Serviu ràpidament en plats i espolseu amb una mica de julivert trinxat.
I a dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada