Ingredients per a 4 persones:
- 1 pot de cigrons cuits
- 150 grs de cansalada a trossets
- 1 ceba
- 2 grans d'all
- 2 tomates
- 6 carxofes
- 2 ous durs
- Picada de julivert i ametlles
- Pebre roig
- Sal
- Oli d'oliva
En una cassola amb una miqueta d'oli, saltar la cansalada (jo no li poso molta quantitat, només una mica perquè li deixi gust). Reservar.
Fer un sofregit amb la ceba trinxada, l'all i la tomata ratllada. Quan estigui ben fet, afegir una mica de pebre roig i les carxofes tallades a quarts. Incorporar l'aigua i deixar coure uns 15 minuts o fins que les carxofes estiguin quasi fetes.
Fer una picada amb unes quantes ametlles torrades i julivert. Posar els cigrons cuits i la picada a la cassola i deixar coure uns 5 minuts més. Acompanyar al moment de servir un parell d'ous durs.
Aquests tipus de plats són inclús més bons d'un dia per a l'altre.
Para estos días fríos un plato consistente y bueno.
ResponEliminaHa de ser boníssim! un dia d aquests ho provo! Gràcies!
ResponEliminaSegur que t'agradarà. Bo i saludable.
EliminaI de la carnsalada que es fa...? per que no ho posa en cap lloc
ResponEliminaS'afegeix al sofregit. Salut!
Elimina