L'aperitiu de diumenge

Ja fa uns mesos que el diumenge (i alguns cops també el dissabte), hem agafat el costum de preparar un petit aperitiu mentre fem el dinar. Són unes mossegades que entretenen la gana i que solem acompanyar amb una cerveseta ben fresqueta, una copeta de vi o un rapitenc (vermut amb sifó).  

Seguim molt el producte de temporada, per exemple a l'estiu predominen les tapes utilitzant albergínies, primentons i carbassons. Un altre motiu que ens inspira per elaborar la tapa del dia és obrir la nevera, per mirar si ens queda alguna resta d'una recepta anterior o buscar alguna conserva al rebost que ens serveixi d'idea. 

Fins ara, hem anat publicant els aperitius a Instagram i al Facebook. Ara també volem compartir-los amb els seguidors del bloc per si us poden servir com a proposta per preparar els vostres aperitius o entrants. 
Us deixem la llista, que intentarem ampliar poc a poc.

Que vagi de gust!

Nota: Si cliqueu per ampliar a les imatges, podreu veure altres aperitius que no apareixen a la llista de sota.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada