Ja fa uns mesos que el diumenge (i alguns cops també el dissabte), hem agafat el costum de preparar un petit aperitiu mentre fem el dinar. Són unes mossegades que entretenen la gana i que solem acompanyar amb una cerveseta ben fresqueta, una copeta de vi o un rapitenc (vermut amb sifó).
Seguim molt el producte de temporada, per exemple a l'estiu predominen les tapes utilitzant albergínies, primentons i carbassons. Un altre motiu que ens inspira per elaborar la tapa del dia és obrir la nevera, per mirar si ens queda alguna resta d'una recepta anterior o buscar alguna conserva al rebost que ens serveixi d'idea.
Fins ara, hem anat publicant els aperitius a Instagram i al Facebook. Ara també volem compartir-los amb els seguidors del bloc per si us poden servir com a proposta per preparar els vostres aperitius o entrants.
Us deixem la llista, que intentarem ampliar poc a poc.
Que vagi de gust!
Nota: Si cliqueu per ampliar a les imatges, podreu veure altres aperitius que no apareixen a la llista de sota.
Nota: Si cliqueu per ampliar a les imatges, podreu veure altres aperitius que no apareixen a la llista de sota.
- Bacallà esqueixat
- Calamarsets de Sant Carles de la Ràpita amb all i julivert
- Calamarsets amb carxofa
- Caragols amb salsa
- Carbassó arrebossat farcit de pernil salat
- Carpaccio de figues i encenalls de foie
- Carpaccio de figues, formatge brie i vinagreta de melmelada de figues
- Carquinyols de tomàquets secs
- Carxofa arrebossada
- Codonyat amb formatge de cabra
- Crema de coliflor amb llagostins
- Croquetes d'albergínia
- Croquetes de bacallà
- Croquetes de pernil i porro
- Espàrrec embolicat amb cansalada fumada
- Gaspatxo
- Milfulls de carbassó i sobrassada
- Mini amanida de llagostí amb vinagreta
- Musclos del Delta de l'Ebre al vapor
- Ou farcit de tonyina i maionesa
- Pa de sègol, bacallà confitat i melmelada de pebrot escalivat
- Pa sucat amb maduixots i anxova
- Pa torrat amb brandada de bacallà i pebrot del piquillo
- Pa torrat amb melmelada de pebrot verd i formatge brie
- Pebrots de Padrón
- Pop a la planxa amb all i julivert
- Pop amb patates
- Rotllet de cansalada fumada farcit d'escalivada i formatge de cabra
- Saltat de favetes i cansalada
- Torradeta de carbassó i pebrot verd
- Torrada de mouse de foie amb carxofa
- Torradeta de paté d'albergínies i carbassó fregit
- Torradeta de samfaina amb formatge gratinat
- Torradeta de sardinetes en escabetx i romesco
- Torradeta de sobrassada amb mel
- Torradeta amb allioli i xoriço roig
- Torradeta amb anxoves i tomatetes confitades
- Torradeta amb formatge rulo de cabra i melmelada de pebrot escalivat
- Torradeta amb paté d'albergínia, formatge brie i tomàquets cirera seques
- Torradeta amb tomàquet, tonyina i canonges
- Truita de xips de ceba
- Xipironet fregit arrebossat amb farina d'arròs
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada