Un producte ben humil, la fulla de la borraina, que creix en marges i camins, amanida amb ingredients tan senzills com la llet, la matafaluga, els ous, la farina o la mel, que la converteixen en una delícia per endolcir-nos aquests dies.
A qui no li ve de gust per berenar una borraina acabada de fer?
- 150 ml d'aigua o llet infusionada amb matafaluga
- 1 ou
- Pell de llimona ratallada
- 1 paperet de grasiosa o 1 xorret de sifó
- Farina
- Oli per fregir-les
- Mel per endolcir-les
Elaboració:
Feu una massa lleugera amb l'aigua infusionada amb matafaluga (a mi m'agrada més amb aigua que no pas amb llet), l'ou, la pell de llimona ratllada i la farina. Mentrestant, netegeu les fulles de borraina. Passeu-les per la pasta i freigeu-les amb abundant oli.
Escorreu i regueu amb unes bones cullerades de mel.
Boníssimes...
ResponEliminaN'estic esmorzant i de tant que m'agraden me cauen les llàgrimes
ResponEliminaÉs que són boníssimes, lo millor.
EliminaAquesta recepta per a quantes borraines és?
ResponEliminasobre una dotzena, depèn de si son molt grosses o no.
Elimina