Els tradicionals «Nevaditos» que ven fer populars l'empresa de reposteria Reglero, els que primer desapareixen de la caixa de assortit de pastes del mateix nom.
Molt fàcils de preparar i ideals si voleu que participen en l'elaboració els més menuts de casa.
Molt fàcils de preparar i ideals si voleu que participen en l'elaboració els més menuts de casa.
Ingredients:
- 200 grs de sagí
- 500 grs de farina
- 130 ml de vi blanc
- 1 punteta de sal
- Sucre llustre per espolsar
Elaboració:
Ablaneu el sagí i afegiu-li el vi, la farina i sal.
Barregeu bé.
Aplaneu la massa amb l'ajuda d'un corró i deixeu-la entre 1’5 i 2 cms de gruix.
Amb un talla pastes aneu fent els cercles.
Al posar-los a la llauna no cal que deixeu molta separació entre ells, perquè creixen en alçada però no en amplada.
Poseu-los al forn a 200º durant 5 minuts i després abaixeu a 180º i manteniu-los 15 minuts més.
Deixeu refredrar i espolseu generosament amb sucre llustre.
Estic a la cuina amb els ingredients pesats ja i a punt de començar! A veure q surt!
ResponEliminaJo estic amb polvorons, la veritat és que van quedar molt bons, semblants a una mantegada. N'he fet la mida de 1250 grs. de farina però doblada. La meva cuina aquesta tarda sembla La Estepa. Els vull regalar a uns quants amics que m'aprecio molt.
ResponElimina