Ingredients:
- 380 ml d'aigua mineral.
- 500 grs de farina de força.
- 7 grs de llevat sec.
- 8 grs de sal.
- 1 culleradeta de sucre o de mel.
- 2 cullerades d'oli d'oliva.
- Romer.
- Sal en escames.
Desfeu el llevat amb l'aigua tèbia. Poseu en un bol la farina, la sal, la mel, l'oli i afegiu l'aigua amb el llevat. Pasteu fins a aconseguir una massa fina que no s'enganxi als dits.
Unteu un bol amb una mica d'oli i deixeu la massa. Tapeu amb un drap o paper film. Passats 30 minuts, estireu la massa i dobleu sobre ella mateixa, fent una bola.
Torneu a deixar reposar al bol fins que dobli de mida.
Aboqueu la massa a la safata on coureu el pa. Deixeu-la tal qual, ja s'anirà col·locant sola. Al cap de 45 minuts, esclafeu els dits, per a fer els clotets. Pinteu amb oli d'oliva i espolseu amb el romer fresc i les escames de sal.
Poseu al forn a 220º durant uns 30/35 minuts, fins que el pa estigui cuit. Si teniu una pedra de forn i el podeu coure damunt, molt millor.
Aquest me'l reservo per fer-lo divendres! El meu fill és molt panarra i quan arribi a casa...el trobarà acabat de fer!
ResponEliminaPetonets i bona setmana,
Olga