11 d’oct. 2013

Espaguettis amb salsa pesto i cansalada fumada


Ja us hem explicat en un altre post com prepararem a casa nostra la salsa pesto. Sempre en preparem una bona quantitat que després repartim en racions i guardem al congelador, així, quan es ve de gust preparar-nos un plat de pasta amb aquesta salsa, sempre la tenim a mà.

Avui hem fet una petita variació, hem volgut trencar la "monotonia", si es pot dir així, del plat, afegint una mica de cansalada fumada que teníem a la nevera. L'hem tallat  a trossets i l'hem passat per la paella, per a que ens quedés un pèl cruixent. 

Les quantitats i elaboració ho trobareu en aquest enllaç, només caldrà que afegiu la cansalada al plat.




2 comentaris:

  1. Aquest teu plat entra ja per la vista...no vull ni pensar com de gustós deu estar!!!

    ResponElimina
  2. Mare meva, quina bona pinta, aquests spaguetti! Aquesta combinació s'ha de tastar aviat... Petons

    ResponElimina