Ingredients:
- 12 aletes de pollastre
- Llima confitada en sal
- Unes branquetes de frígola
- Una cabeça d'alls
- Un gotet de vi ranci
- 1 rajolí de soja
- Pebre negre
- Oli d'oliva
Elaboració:
En una cassola posem un bon raig d'oli d'oliva i anem enrossint les aletes de pollastre. Quan siguen ben rosses (per les dos parts), afegim una cabeça d'alls tallats a làmines.
Deixem que els alls agafen una mica de color. Tot seguit, hi posem un quart de llima confitada (té un sabor potent, per això cal vigilar de no passar-se amb la quantitat), unes branquetes de frígola, uns grans de pebre negre. Li donem unes voltes i afegim el gotet de vi ranci.
Deixem reduir l'alcohol, tapem la cassola i ho deixem coure a foc suau fins que el pollastre estigue cuit, uns 20/25 minuts. Afegim un rajolí de soja i ho deixem coure uns 5 minuts i ja tenim la recepta acabada.
La reducció de la salsa, amb l'oli, els alls, el vi, la soja i la llima, que queda desfeta, fa que les aletes queden com a caramel·litzades. Ah, i ull amb la sal, cal tindre en compte que la llima i la soja són prou salades.
Si no teniu llimes confitades, sempre hi podeu posar unes rodanxes de llima al natural, no serà el mateix, però segur que les aletes quedaran bones igualment.
La reducció de la salsa, amb l'oli, els alls, el vi, la soja i la llima, que queda desfeta, fa que les aletes queden com a caramel·litzades. Ah, i ull amb la sal, cal tindre en compte que la llima i la soja són prou salades.
Si no teniu llimes confitades, sempre hi podeu posar unes rodanxes de llima al natural, no serà el mateix, però segur que les aletes quedaran bones igualment.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada