21 de gen. 2015

Plumcacke




Ingredients:

  • 300 grs de farina fluixa
  • 10 grs de llevat del tipus Royal
  • 4 ous
  • 200 grs de sucre
  • 200 grs de mantega
  • 1 copeta de rom
  • Fruita confitada variada

Elaboració:
Bateu la mantega (que estarà en textura pomada) amb el sucre. Afegiu els ous batuts poc a poc, per evitar que es talli. 
Barregeu el llevat amb la farina i l'afegiu a la massa. Per últim, incorporeu el rom i les fruites confitades. Podeu enfarinar una mica les fruites, per evitar que vagin totes als fons del cóc.

Poseu la massa en un motlle i poseu a coure al forn a 160º durant quasi bé una hora.

Desmotlleu quan sigui fred.

2 comentaris:

  1. A mi sempre se m'enfonsen les fruites, tot i enfarinar-les! T'ha quedat molt maco per cert ;)
    Anna

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Anna, si et consola, a mi també se me van enfonsar les fruites.
      Salutacions.

      Elimina