Aquesta és una manera diferent de preparar el pollastre. Podeu utilitzar les espècies i herbes aromàtiques que més us agradin.
Ingredients:
- 1 pollastre
- Espècies i herbes aromàtiques: pebre negre, pebre roig, nou moscada, gingebre (pot ser fresc o sec), orenga, romer, frígola, ... i si us agrada un toc picant, unes gotes de Tabasco.
- 2 cebes
- 3 patates
- 1 copeta de vi blanc
- Sal
- Oli
Elaboració:
En un bol poseu totes les espècies i afegiu un bon raig d'oli. Amb aquesta barreja, pinteu el pollastre i deixeu que vagi marinant-se a poder ser duran 1 hora aproximadament.
Agafeu una safata de forn i poseu el pollastre, repartiu la ceba tallada a grills. Tireu un raig d'oli i la copeta de vi blanc.
Poseu la safata al forn, prèviament escalfat, a 180º. Mentres, renteu les patates i bulliu-les amb pell fins que quasi siguin cuites. Peleu-les i talleu-les a grills grossos. Quan faltin 15 minuts per a que el pollastre estigui cuit, afegiu les patates i ja teniu el plat acabat.
A una de les meves nenes li encanta el picant...hauré de provar això de la barreja d'espècies i unes gotes de Tabasco. Fantàstica recepta!
ResponElimina