Ben remenat
(Mou a...)
Inici
Relació de receptes
La cuina al calendari
Documents
L'aperitiu de diumenge
Hort
Normes d'ús
▼
7 de nov. 2024
NOU DISSENY DEL WEB
›
22 d’oct. 2023
Tiramisú a la meua manera
›
A la recepta original del tiramisú s’utilitzen ous que es munten (per separat, rovell i clara) i es barregen amb el formatge mascarpone. A m...
20 de set. 2023
Ensaïmada de figues i sobrassada
›
Esta ensaïmada la vam preparar al voltant de la Diada, quan teníem les figueres de l’hort en plena producció. L’elaboració no és que sigu...
18 de set. 2023
Arròs melós de pop
›
Ingredients (2 persones) 180 grs d'arròs Montsià 1 pota de polp cuit 4 gambots 1 ceba petita 1/2 primentó roig 2 grans d'all 1 ram...
19 de gen. 2023
Cigrons amb cananes
›
Ingredients p er a 4 persones: 400 grams de cigrons cuits 8 cananes 1 ceba 2 tomates 2 pataques 2 grans d' all Julivert Una cullerad...
15 de nov. 2022
Aletes de pollastre aromatitzades amb llima confitada en sal
›
Ingredients : 12 aletes de pollastre Llima confitada en sal Unes branquetes de frígola Una cabeça d'alls Un gotet de vi ranci 1 rajolí d...
Llimes confitades en sal
›
Un fermentat típic de la cuina marroquina i àrab que s'utilitza per aromatitzar i donar gust a diferents plats, sobretot de carn i pei...
›
Inici
Visualitza la versió per a web